Zoeken in deze blog

dinsdag 5 juli 2011

Lovee: Lily's Cupcakes






Als ik met vriendinnen met de trein (HEMA treinkaartje) naar een leuke shopstad ergens in Nederland ga, wil ik wel  naar een stad waar ook Lily's Cupcakes verkrijgbaar zijn, want die wil ik een keer proeven!
Want zoals de slogan van Lily's al zegt: Can't resist a Lily!
Op meerdere plekken in heel Nederland kun je zo'n lekker cupcake krijgen. Onder andere in Amsterdam (op wel 19 verschillende plekken!) Haarlem, Nijmegen en Utrecht. 
De inspiratie voor het oprichten van Lily's Cupcakes is de wereldberoemde Magnolia Bakery in New York (van Sex and the City). 
Het assortiment verschilt per keer en alle cupcakes hebben originele namen zoals bijvoorbeeld Very Berry Dark en Death by Chocolate.  
Deze cupcake lijkt mij lekker: 


Deze cupcake is een topper in New York en Londen. Een heerlijk licht chocolade cakeje, rood gekleurd met een zachte creemcheese topping. Simply to die for!


Of deze: 
Sweetness all over in deze klassieker. Een luchtig vanillecakeje met heerlijke frambozentopping. Deze Lily's Cupcake doet je denken aan een verliefde lentedag.

Ook zijn er limited cupcakes. Nu zijn er: Strawberry Cheesecake:een  vanille cakeje met een topping van aardbei en creamcheese en Cappuccino Love (vanille-koffiecakeje met vanille- koffietopping.
Hmm.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten