Dit recept vond ik op ah.nl
Ingrediƫnten
- 300 g volkoren penne rigate (zak a 500 g, biologisch)
- 1 pakje roombrie (220 g)
- 1 krop ijsbergsla
- 2 rode uien
- 1 bos radijs
- 1 zakje walnoten, gepeld (55 g)
- 4 eetlepels azijn
- 8 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels mosterd
- 1 zakje veldsla (75 g)
Bereiden
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en met koud water afspoelen. Brie in stukjes snijden. Van ijsbergsla 4 mooie bladeren afhalen en apart leggen. Rest sla in repen snijden. Uien pellen en in reepjes snijden. Radijsjes schoonmaken en in vieren snijden. Walnoten grof hakken. Penne, slareepjes, ui, veldsla, radijs, stukjes brie en walnoten mengen. Met zout en peper op smaak brengen. In schaaltje azijn, mayonaise en mosterd goed mengen en door pastasalade husselen. Grote slabladeren in schaal leggen en salade erin scheppen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten